عنوان کامل پایان نامه : بررسی تأثیر موسیقی در کاهش اضطراب و دلهره
۴- ديدگاه شناختي
بر اساس ديدگاه شناختي اختلالات اضطرابي نتيجه افكار و باورهاي نادرست غير واقعي و غير منطقي هستند ، به ويژه باورهاي غير منطقي اغراق آمييز نسبت به مخاطرات محيطي .
ديدگاه شناختي مانند ديدگاه روان پويايي به جريانهاي دروني به عنوان علل اختلالات اضطرابي توجه دارد ، اما به جاي تاكيد بر تمايلات ، نيازها ، و انگيزه ها معتقد است كه افراد اطلاعات كسب كرده را مورد تعبير و تفسير قرار مي دهند و از آنها در حل مسائل زندگي استفاده مي كنند . اين ديدگاه بر خلاف ديدگاه تحليل رواني ، كه انگيزه ها ، احساسات و تعارضهاي پنهان را مورد تاكيد قرار مي دهد بر جريانهاي ذهني كه به سادگي به آگاهي شخص مي آيند تاكيد مي ورزند . در ديدگاه روان شناختي كوشش مي شود كه از طريق راههايي كه فرد به اطلاعات موجود توجه مي كند و آنها را مورد تعبير و تفسير قرار مي دهد كه فرد به اطلاعات موجود توجه مي كند و آنها را مورد تعبير و تفسير قرار مي دهد و به كار مي بندد علت اختلالات اضطرابي اضطرابي جستجو گردد .
دلارد و ميلر ( پيشگامان يادگيري شناختي ) مفاهيم شناختي را براي توصيف رفتار ناسازگار به عنوان نقطه اتصال تجارب ناخوشايند و اختلالات اضطرابي به كار مي برند . آنان باور دارند كه بايد پاسخهاي اكتسابي خود آگاه فرد را به عنوان ريشه هاي واكنشهاي اضطرابي فرد مورد توجه قرار داد . با وجودي كه دلارد و ميلر ترجيح مي دهند كه رفتار را بر حسب عادات و يادگيري توصيف كنند اما بر حل تعارضات شناختي فرد نيز تاكيد دارند .
سوالات یا اهداف پایان نامه :
هدف از تحقيق حاضر اين است كه آيا تمايل به موسيقي و نواختن آن مي تواند از اضطراب و دلهره كاهش بدهد يا مخصوصاً اگر موسيقي ، موسيقي پاپ باشد و نوع نواختن وسايل موسيقي مانندگيتار و … در اضطراب نقش موثري دارد يا نه .
برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0